Noutati!

VELUX ofera solutii pentru fiecare tip de acoperis 01-12-2011
Din 1942, VELUX ofera o intreaga gama de ferestre si solutii pentru acoperisuri.
Acoperisuri
 
Acoperisuri Tigla Metalica Lindab
Acoperisuri Tigla Metalica Lindab
Acoperisuri Tigla Metalica cu Acoperire de Piatra Naturala Gerard
Acoperisuri Tigla Metalica cu Acoperire de Piatra Naturala Gerard
Acoperisuri Tabla Plana Lindab
Acoperisuri Tabla Plana Lindab
Accesorii Acoperisuri Lindab
Accesorii Acoperisuri Lindab

Acoperisuri tigla metalica

Forma si decuparea pe contur a profilului si suprapunerile invizibile, confera acoperisului o eleganta si siguranta de necopiat. Adevaratul Lindab il gasiti la noi.

Acoperis rezistent ca otelul Rezistenta otelului - grosime 0,5 u - coroborat cu acoperirile pe straturi atat la interior cat si la exterior ofera o durata de viata de 50 de ani. Atentie durata de garantie este de 15 ani. Tigla metalica nu crapa, nu se sparge, nu se exfoliaza, rezista la socuri mecanice excelent si este foarte usoara, numai 5 kg/ mp


Acoperisuri tigla metalica cu acoperire de piatra

Fiecare modul de tigla este mai intai profilat, apoi este acoperit de un strat acrilic de aderenta, care asigurfa fixarea granulelor de piatra naturala. Acestea sunt acoperite de un strat acrilic protector. Pe suprafafa interioara, modulul de tigla este protejat de un strat din rasina acrilica. Acoperirea post-presare asigura protectie impotriva microfisurilor si a intemperiilor.


Acoperisul din tabla plana este o solutie armonioasa si completa

Falturile, bordurile, jgheaburile creeaza un rezultat perfect atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi.

Indiferent de dimensiunile acoperisului rezultatul obtinut este o atractivitate fara varsta data de culoare, forma si functiune.


Accesorii acoperisuri

Toate materialele pentru acoperisuri din tigla metalica, tabla plana si tabla cutata sunt insotite de accesorii specifice:
- sorturi
- suruburi
- profile etansare

 
    
    
    
    
© 2009 Copyright ADS Construct. Toate drepturile rezervate. Design si Programare: Datagram