Noutati!

VELUX ofera solutii pentru fiecare tip de acoperis 01-12-2011
Din 1942, VELUX ofera o intreaga gama de ferestre si solutii pentru acoperisuri.
DESPRE ADS CONSTRUCT

 

Cine suntem:

ADS Construct a luat fiinta in primavara anului 2008 cand cei care acum detin functii de management in firma, pe baza experientelor personale de ani de zile in domeniul constructiilor, au decis sa se lanseze pe cont propriu. Am fost si suntem convinsi ca putem sa ne punem amprenta in domeniul constructiilor, atat celor rezidentiale cat si industriale.ADS Construct promoveaza marci de calitate prin excelenta din domeniul constructiilor, special concepute pentru a oferi clientilor sai garantia realizarii proiectelor intreprinse. In plus, ADS Construct ofera consultanta gratuita si le propune clientilor solutii pentru a face cea mai buna alegere.ADS Construct activeaza in Brasov si Tg-Mures si este structurata in doua divizii: “Rezidentiale” si respectiv “Industriale”, pentru care detinem un amplu portofoliu de lucrari, realizate la cele mai inalte standarde, cu materiale de cea mai buna calitate si o executie ireprosabila.Conceptul dupa care se ghideaza firma ADS Construct este focus-ul pe nevoile clientului si adaptarea ofertei functie de acestea. Ca fini cunoscatori a pietei constructiilor industriale si a solutiilor general agreate, suntem in masura sa preluam informatia de la client, sa il consiliem sa gaseasca cea mai buna varianta pentru nevoile sale si sa construim oferta. Putem prelua clienti fie din stadiu greenfield fie avand deja un proiect de arhitectura.Misiune:

Sa transformam motto-ul nostru Noi construim valori!® in tot ceea ce facem, noi credem cu tarie ca pana acum am reusit. Vin in intampinarea acestei afirmatii clientii nostri de pana acum care au apreciat relatia cu ADS Construct.
Suntem constienti insa ca zi de zi trebuie sa fim tot mai performanti si profesionisti si asta ne motiveaza sa mergem mai departe.

 
    
    
    
    
© 2009 Copyright ADS Construct. Toate drepturile rezervate. Design si Programare: Datagram